Cu ce te-ai ales din fostele iubiri?
29 februarie 2016
Prima zi de scoala
2 martie 2016

Briose fara gluten si fara zahar

Timp de preparare: 30 minute

Ingrediente:

150 de grame de grasime de cocos

125 de grame de indulcitor Green Sugar

3 oua batute

75 de grame de faina de orez

75 de grame de faina de naut

1 lingurita de praf de copt (fara fosfati, aluminiu sau gluten)Eu am folosit un produs de la DM

1 lingurita de bicarbonat de sodiu

2 linguri de  cacao

200 de grame de migdale crude pisate

50 de grame de agrise uscate pentru ornat

50 de grame de fulgi de migdale pentru ornat

 Preparare:

Cuptorul se incinge la 180 de grade. Tapetati  o tava de briose cu foaie de copt decupata sau cu hartie speciala pentru briose. Se omogenizeaza bine indulcitorul cu grasimea de cocos cu ajutorul  unui mixer.Se incorporeaza treptat  oul pana devine o masa omogena. Fainurile se cern si se adauga praful de copt, bicarbonatul de sodiu si cacaoa dupa care se incorporeaza in compozitie. Aveti grija ca ingredientele sa fie bine combinate dar nu exagerati cu mestecatul. Se distribuie compozitia in tava de briose si se introduce in cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute presarati fulgii de migdale si agrisele, acoperiti cu o hartie de copt pentru a nu se rumeni prea tare si mai lasati la copt inca 5- 10 minute pana cresc foarte bine. Verificati cu o scobitoare daca sunt gata apoi scoateti-le pe un gratar si asteptati sa se raceasca.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *