Extremele se atrag?
28 ianuarie 2016
Şanse de neratat!
3 februarie 2016

Canneloni cu broccoli si ricotta

Ingrediente: 12 tuburi uscate de canneloni de 7 cm lungime sau foi de lasagna daca doriti sa le dati alte forme.4 cani de buchetele de broccoli,1 ½  cana de tarate de ovaz, 2/3 cana de lapte, 4 linguri de ulei de masline, 1 cana de branza ricotta, un praf de nucsoara, 6 linguri de parmezan ras, 2 linguri de seminte de pin, sare si piper dupa  gust.

Preparare

Cuptorul se incalzeste la 190 de grade. Se ung 4 vase termorezistente cu putin ulei. Cand fierbe apa in cratita se pun pastele si se adauga un strop de ulei pentru a nu se lipi. Se fierb la foc mic 6-7 minute sau dupa instructiunile de pe ambalaj. Intre timp se blancheaza broccoli ( se opareste) apoi se mixeaza cu ajutorul unui blender. Se scurg pastele apoi se clatesc sub jetul de apa rece. Intr-un vas se adauga taratea de ovaz, laptele, uleiul si se mesteca pana se inmoaie. Se adauga ricotta, piureul de broccoli, nucsoara si 4 linguri de parmezan ras. Daca aveti tuburi de canelloni, se pot umple cu un poş iar daca aveti foi de lasagna atunci se ruleaza manual. Se impart tuburile in cele 4 farfurii, se ung cu putin ulei de masline si se presara putin parmezan ras. Se coc la cuptor 25-30 minute pana se rumenesc putin.

Pofta buna!

Comments are closed.