Rulada de nasturel cu parmezan
14 iunie 2016
Conferinta de nutritie
3 iulie 2016

Dulceata vietii sau otrava alba?

Dupa cum s-a descoperit in urma unor cercetari stiintifice relativ recente, unul din cele mai toxice alimente este banalul zahar pe care il consumam cu usurinta zi de zi fara a sti in realitate despre efectele lui nocive.

De ce este zaharul un aliment toxic?

Cititi mai multe pe  http://www.bebelu.ro/dulceata-vietii-sau-otrava-alba.html


 

2 Comments

  1. Tatiana spune:

    Incerc sa renunt de tot la zahar avand in vedere toate efectele nocive pe care le are. Inlocuitorul meu preferat este extractul de stevie. Am scris despre el aici: https://ardemkilograme.wordpress.com/2016/02/05/afla-care-sunt-cei-mai-buni-inlocuitori-de-zahar/

  2. molcutz_culinar spune:

    Multumesc Tatiana pentru aceste completarii utile. Si eu folosesc doar extract de stevia rebaudiana pentru ca are indice glicemic O si este un regulator al functiei pancreatice. Marca pe care o folosesc si o recomand este Green Sugar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *