Pâine cu suflet
11 iunie 2016
Dulceata vietii sau otrava alba?
14 iunie 2016

Rulada de nasturel cu parmezan

Valori nutritionale pentru o portie: pasi

carbohidrati:1.2 grame

proteine:8,8 grame

Grasimi: 13, 8 grame

Ingrediente

-2 linguri de parmezan ras

-90 de grame de nasturel tocat marunt

-4 oua batute

-sare si piper

Pentru umplutura

-210 grame  de  crema de branza sau crema din tofu pentru cei cu intoleranta la lactoza

-3 linguri de lapte

-90 de grame de  nasturel tocat

-5 cepe verzi tocate marunt

Preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade.O tava de cuptor se va tapeta cu hartie de copt peste care se presara uniform parmezan ras pe razatoare. Separat se amesteca intr-un castronel  prima cantitate de nasturel tocat impreuna cu ouale batute si se transfera in tava de copt. Se niveleaza pentru a se forma un strat cat mai uniform apoi se da la cuptor pentru 7-8 minute. Se scoate din cuptor, se acopera cu o foaie de copt  si se lasa la racit. Intre timp se  amesteca  laptele, nasturelul tocat pentru umplutura, ceapa verde, sare si piper. In acest moment se indeparteaza  foaia de copt care a acoperit tava si se intinde uniform crema de branza cu verdeata. Se ruleaza ca in indicatiile din fotografie apoi se lasa la frigider 30 de minute. Se taie felii si se aranjeaza pe farfurie impreuna cu fire de nasturel proaspete

 

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *