Ateliere private de gatit sanatos
5 octombrie 2016
 Condimentele  in cultura  Ayurveda
12 octombrie 2016

Taco burger de quinoa 

 

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente pentru 6 portii:

-100 grame de quinoa neagra

-100 grame de fulgi de ovaz

-100 de grame de ceapa rosie

-2 catei de usturoi

-1 legatura de coriandru verde

-1 lingura de pudra de seminte de mustar

-1 lingura de tarate de psyllium

-1 lingurita de bicarbonat de sodiu

-1 lingura de zeama de lamaie

3 linguri de ulei de rapita

1 lingurita de menta uscata

-1 lingurita de sare de Hymalaia

½ lingurita de paprika afumata

Preparare:

1.Quinoa se clateste cu apa calduta si se fierbe cu o cana de apa aproximativ 15 minte pana scade apa complet.

  1. Fulgii de ovaz se amesteca impreuna cu taratea de psyllium si pudra de seminte de mustar. Se incalzeste ½ cana de apa fierbinte si se toarna peste acest mix. Se asteapta 2-3 minute pana umfla fibrele si se formeaza o pasta.
  2. Intr-un chopper se toaca restul ingredientelor si se amesteca cu restul ingredientelor intr-un bol.

4.Se modeleaza burgerii si se coc pe gratar cate 5 minute pe fiecare parte. Se serveste cu lipii de taco si salata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *