Wok de legume cu taitei de orez (low gluten)

Cum sa traiesti cu o pensie in Romania?
15 ianuarie 2016
Arsenalul enzimatic digestiv
17 ianuarie 2016

Wok de legume cu taitei de orez (low gluten)

Ingrediente

120 g de paste japoneze Soba cu hrisca sau taietei de orez

4 linguri de ulei de susan prajit

1 ceapa rosie tocata julien

1 bucata de radacina proaspata de ghimbir rasa pe razatoare

2 catei de usturoi

cateva buchetele de broccoli oparit

120 g germeni de fasole

o legatura de ceapa verde taiata fasii pe lungime

2 buc ardei gras ( diferite culori)

3 linguri de sos de soia

mix de condimente chinezesti

½ lingurita de pasta de curry verde

 

Preparare:

Spaghetele de hrisca Soba sau taieteii de orez  se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-un wok se incinge uleiul si se soteaza ceapa, ghimbirul si usturoiul timp de 2-3 minute. Se adauga broccoli  si ardeiul gras si se mai soteaza 2 minute. Se adauga germenii de fasole sotati apoi ceapa verde si mixul de condimente.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *