Despre mine

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Şi eu, ca şi mulţi alţii care işi doresc să-şi găsească sensul in existenţa asta in căutarea propriei misiuni, am căutat şi am migrat dintr-o ţară in alta de la o profesie la alta, m-am inventat si reinventat de fiecare dată şi am luat-o de la capăt  mai puternică, mai inspirată. Am visat de mică să ma fac stewardesă apoi cand am mai crescut, voiam sa devin profesoară insă, pe drumul viselor mele m-am rătăcit şi am descoperit vise mai bune.avatar

Mai bine de 13 ani am  străbătut ţări şi continente şi am lucrat in domeniul imobiliar, intr-un aeroport intrenaţional apoi in domeniul simulărilor medicale şi aviatice. S-ar spune că după această incursiune prin viaţă m-am ales cu experienţă insă, pot spune cu convingere că cel mai rău lucru legat de experienţă este acela că ea ne invaţă lucruri pe care noi nu vrem sa le ştim. Prin urmare, am hotărat incă o data să mă reinventez chiar cand cariera mea de specialist in comunicare se conturase suficient cat să mă fi linistit. Aşa că in 2014 am absolvit la Institutul Paracelsius din Mannheim- Germania şcoala de nutriţie holistică care mi-a deschis noi perspective.

Interesul meu pentru alimentaţia sănatoasă a inceput in urma unei boli severe de ficat prin care a trebuit să trec la 20 de ani. De atunci, am inceput să studiez despre nutriţie şi alimentaţie sănătoasă şi am incercat să inventez reţete gustoase chiar şi cu restrictii culinare drastice.

De 15 ani sunt lacto-ovo-vegetariană iar sănatatea şi vitalitatea sunt in cea mai bună formă. In prezent lucrez ca personal chef &nutritionist şi-mi dedic cu placere timpul in a-i ajuta şi pe alţii sa-şi găsească echilibrul. Nu-mi place să enumăr o listă de realizări personale pentru că nu asta imi propun in acest blog. Indrăznesc doar să spun că un inventar atent al realizărilor personale şi profesionale  ar putea arăta ca tot ceea ce am realizat a avut un scop anume… acela de a mă ajuta să  devin cine sunt AZI.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Articole publicate in presa”][/vc_column][/vc_row]